2013_01_11_0163

Kirsikkaraitamuffinssit

2 dl sokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1/4 dl sitruunamehua
3/4 dl vettä
2 kananmunaa
1/2 dl öljyä

kirsikkahilloa

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sekoita sokeri, vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri kulhossa. Vatkaa toisessa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon mehu, vesi ja öljy. Yhdistä seokset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Laita muffinssipellin reikiin paperiset vuoat ja jaa taikina niihin, esimerkiksi pursottamalla. Paista noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin.

Koverra paistetun jäähtyneen muffinssin keskeltä pala pois ja täytä kolo kirsikkahillolla tai kirsikalla.

Raitapursotus

100 g philadelphia -tuorejuustoa
2 dl vispikermaa
tomusokeria maun mukaan
kirsikkahilloa

Vatkaa 2 dl vispikermaa löysäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja makeuta tomusokerilla. Laita pursotuspussin reunalle raidaksi alhaalta ylös kirsikkahilloa. Täytä loput pussista kerma -tuorejuustovaahdolla ja pursota jäähtyneelle muffinssille.

2013_01_11_0192

Advertisements